Musik i kretslopp

Café | Gårdsbutik | Öppen KRAV-gård | Boende | 5 km söder om Vimmerby

MUSIK I KRETSLOPP LÖRDAGEN DEN 14 JULI 2018 kl. 15:00 – 22:00

Festivalen som förenar musik och miljö. Kammarmusik, visa och jazz med några av Sveriges bästa musiker.

 

För tredje året anordnas festivalen Musik i Kretslopp på Ingebo Hagar, festivalen som förenar musik av högsta klass med miljöengagemang. På Musik i Kretslopp upplever kammarmusik och jazz med musiker från Sveriges främsta orkestrar – Kungliga Filharmonikerna, Göteborgs Symfoniker, Sveriges Radios Symfoniorkester och Svenska Kammarorkestern. För barnen blir det en musikalisk show med Ayla Kabaca från Bolibompa. Medlemmar ur bandet Lifvens kommer dessutom att glädja med buskaspel.

 

Biljetter till festivalen kan du förköpa i butiken på Ingebo Hagar, på turistbyrån i Vimmerby. Du kan också förboka genom att skicka ett mejl och uppge namn och antal biljetter till kristina@ingebohagar.se. Biljetter kan även köpas vid entrén.

För övriga frågor kontakta festivalgeneralen Kristina Lindelöf på

kristina@ingebohagar.se eller tel. 070-6583212

Biljettpris: 200 kr/100 kr för studenter

mot uppvisande av studentleg. Barn upp till 16 år gratis.

 

Allt ekonomiskt överskott från festivalen investeras i solceller, som placeras i Vimmerby. Avkastningen av den el som solcellerna producerar går i sin tur till Kulturskolan i Vimmerby. I förlängningen hoppas vi som grundat festivalen att det ska leda till mer kulturengagemang i och runt Vimmerby och en renare värld. Vi vill utmana näringsidkare och privatpersoner som vill stärka miljön och kulturen i Vimmerby att bidra med pengar till den solcellsfond vi har skapat för Musik i Kretslopp. Lämna ditt bidrag på bg 5069-2680

 

Länk till evenemang: https://www.facebook.com/events/1838824373080645/

Kontaktuppgifter

kristina@ingebohagar.se, 070-6583212

 

Följ oss i sociala medier: Facebook & Twitter

#ingebohagar #ingebo